Tomat og forårsløg

Posted · Add Comment

Antal personer: 2

Tilberedningstid: 30 min

Lækker, nem og smagfuld blanding der er rigtig god som tilbehør til kylling eller fisk. Blandingen kan krydres med forskellige krydderier eller friske krydderurter alt efter smag og behag.

Forårsløgene kan skiftes ud med en porre, som skæres i 1 centimeter tykke skiver.

 

Ingredienser

250 gram cherrytomater eller cocktailtomater

1 bundt forårsløg

salt

peber

evt. hvidløg

 

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Skyl tomaterne og rens forårsløgene for jord og fjern rødderne
  3. Skær tomaterne i halve og snit forårsløgene i 2 cm stykker
  4. Kom det i et mellemstort fad, tilsæt salt, peber og evt. andre krydderier eller hvidløg
  5. Sæt det i ovnen og giv det ca. 20 minutter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *