spicy kyllinge suppe fra singapore

Posted · Add Comment

FullSizeRender (3)

til 4 personer.

det skal du bruge:

2 skalotteløg

1 røde chili

5 cm frisk ingefær

oliven olie

2 stilke citrongræs

4 stk. kyllinge bryst.

6 dl hønsebouillon

2 spsk. fish sauce

1 spsk. brun farin.

1 bakke babyspinat.

1 dåse kokosmælk.

2 stk lime.

200 gram fuldkorns nudler.

sådan gør du:

1: pil skalotteløgene og hak chilien fint. skræl ingefæren og skær den i meget tynde skiver. svits det hele i olie i en stor sauterpande, i et par minutter. hak citrongræs fint og tilsæt det.

2: skær kyllinge brysterne ud i skiver. hæld dem på panden sammen med bouillon og lad det komme i kog. rør fish sauce og brun farin i. lad det simre ved svag varme i 10 minutter.

3: tilsæt kokosmælken og pres saften ud fra limen.

4: læg fuldkorns nudlerne i en kasserolle, og dæk det til med kogende vand. lad det koge i 4 minutter. hæld vandet fra og vend nudlerne i retten.

5: skyld spinaten og prop det i retten med resten.

 

(Inspiration til opskrift fra Marathon kogebogen)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *