Ole

Posted · Add Comment
Jeg startede mit forløb med Morten i april måned med henblik på deltagelse i halvmarathon i september måned. Ved siden af mit fokus på løbet ønskede jeg stadig at vedligeholde min generelle styrketræning og ønskede forbedring i de klassiske styrkeøvelser. Netop fordi Morten havde erfaring som styrkeløfter, og siden hen har dedikeret sig til Triathlon, mente jeg han var det perfekte valg for mig.
Morten var super hurtig til at fange hvordan træningen skulle sammensættes for at den gav mening for mig. Han har været tålmodig som træner hvilket har haft stor betydning for mig – og udover at have forbedret min fysiske form, så har Morten også igennem træningen hjulpet mig til at få fokus på det mentale aspekt i min træning.
Min oprindelige plan i April måned var at gennemføre mit halvmarathon på under 2 timer. Dette ud fra mit første løb året før, blev gennemført på 2.02.
Hurtigt fandt vi dog ud af at potentialet var til mere og sammen satte vi målet længere og længere ned. Inden løbsdagen var målsætningen 1.45! Selvom jeg havde svært ved at tro på det var muligt så kom jeg igennem på 1.43.05 og forbedrede min tidligere PR med over 18min!
Jeg kan kun give Morten de bedste anbefalinger og vil selv fortsætte min træning under hans vinger frem mod næste mål!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *