Meatballs med tomat salsa og grønkål

Posted · Add Comment

Det skal du bruge:

300 hakket oksekød 3-7%

1 æg.

lidt hvidløg

et lille rødløg.

1 håndfuld sorte oliven

1 tsk spidskommen.

1 spsk. rød karry.

1 håndfuld tørret abrikoser

1 gul peberfrugt

3 dl. passato eller anden god tomatsovs.

200 gram grønkål

200 gram blomkål.

en håndfuld mandler

100 gram tofu.

2 spsk. soja

1 spsk. sesam olie

 

Fremgangsmåde:

1: put spidskommen, æg, 1 fed hvidløg, lidt oliven, lidt af abrikoserne, og 1/2 rødløg i en foodprocesser og mix det godt sammen.

2: ælt fasen godt sammen, med lidt salt og peber. rør det derefter sammen med blandingen fra foodproccesseren.

3: rul fasen ud i mindre kugler, og kog dem et par minutter i let saltet vand.

4: i mens ordnes grønkålen, til mundrette stykker, og peberfrugten og blomkålen skæres i passende stykker.

5: steg peberfrugten og blomkålen i lidt sesamolie og put så kålen på og steg videre.

6: når kålen har taget farve, tilsættes tofuen og varmes igennem i 1 minut.

7: sluk panden og tilsæt salt og peber.

8: varm en pande op med lidt olie og steg kødbollerne på alle sidder til de er gyldne.

9: tilsæt oliven, karry og passato og lad det simre et par minutter.

10: anret grønkålen i bunden af en tallerken, læg derefter kødbollerne og tomatsovsen ovenpå.

11: pynt med lidt hakkede mandler og parmeIMG_0063san.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *