Martin Leth Simonsen

Posted · Add Comment

Jeg ser meget frem til mit samarbejde med Morten. Jeg har fulgt ham igennem de sidste par år og set den store forskel han har gjort hos mange mennesker. Han har en stor viden omkring fitness og kost, som jeg er sikker på jeg kommer til at nyde godt af. Vi er gået sammen om at lave en plan for min kost I og under turnerings uger. Vi har snakket om nogle fokus punkter som jeg mener jeg kan udvikle mig i. Jeg har tit tænkt på om jeg ville kunne løfte mit niveau ved at spise anderledes om aftenen før en turnering og om det mad jeg spiser under en runde er det rigtige og den rigtige mængde. Det er lidt svært selv at finde ud af om man gør de rigtige ting fordi jeg ikke har den nødvendige viden omkring kost og hvordan man kan bruge kosten som et redskab til at blive bedre i min sport. Jeg er meget spaendt på at se resultaterne af vores nye samarbejde. Jeg starter op i næste uge med den nye kostplan, jeg er spaendt på at se hvad om jeg får mere energi og om jeg præsterer bedre. Når turneringen er slut snakker Morten og jeg sammen igen for at justere kosten alt efter hvordan ugen er gået. Jeg er sikker på at Morten og jeg får et godt samarbejde og at min golf kommer op på et nyt niveau.

Jeg vil gerne sige tak til Morten for at hjælpe mig med at blive en bedre golfspiller. Golf er et spil hvor meget små marginaler betyder meget, så hvis jeg kan flytte mig bare et par percent vil det være fantastisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *