Marianne

Posted · Add Comment
Min historie
Jeg kontaktede Morten tilbage i efteråret 2014, og spurgte om han havde tid og lyst til at guide mig gennem et stram-op-krop-projekt og gerne med et vægttab som en ekstra gulerod. Mit mål var at stråle op af kirkegulvet 06.06.2015 hvor jeg skulle giftes.
Til vores første samtale fik vi talt sammen om hvordan forløbet skulle være og for mig passede det bedst at jeg fik opstillet træningsprogram som jeg kunne træne alene, samt retningslinjer i forhold til min kost. Jeg havde en ok grundform, men min træning har kun bestået af konditionstræning. For det meste så passede jeg mig selv, og havde jeg spørgsmål så kunne jeg altid skrive og få et hurtig svar fra Morten. Jeg rapporterede min vægt ret tit og efterhånden efterspurgte jeg flere træningsprogrammer så jeg kunne variere min træning. Forløbet var præget af medgang og modgang, og Morten var især til stor hjælp når der var modgang. Den 06.06.2015 gik jeg op kirkegulvet 6 kilo lettere og ikke mindst med en krop der bestod af mange flere muskler end tidligere (og især overkroppen). Og bonusen var at jeg havde bikinikroppen på plads til bryllupsrejsen .
Lige nu sidder jeg og tænker på hvad min næste projekt skal være og hvis jeg skal ud i noget der er lidt ekstremt, så vil jeg kontakte Morten og spørge om han kan guide mig til mit næste mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *