Lynstegt tun & mangosalsa

Posted · Add Comment

Denne utroligt friske og lette forret, kan laves på ingen tid, smager helt fantastisk og er super delikat. Jeg købte en færdigstegt tun fra en fiskehandler, men du kan sagtens selv give dig i kast med at lave den, bare husk det skal være sushitun.

Til 4 personer
300 g lynstegt tun, vendt i soya & sesam (færdigkøbt)
Opskrift mangosalsa:
1/2 moden mango
1 lille æble
1/4 rødløg
3 stilke citrongræs
skal og saft fra 1 usprøjtet lime
lidt olie
salt & peber
ærteskud, kan udelades
Fremgangsmåde:
Skær mango, æble og rødløg i meget små tern. Skær 1/2 cm af bunden af citrongræsset og 3 cm af toppen. Fjern de to yderste “blade” og snit det i helt tynde skiver. Kom det hele i en skål og vend det med fintrevet skal og saft fra limen og lidt olie. Smag til med salt og peber. Server den lynstegte tun i tynde skiver, toppet med mangosalsa & friske ærteskud

(inspireret af en opskrift fra Mad & Bolig).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *