Lone

Posted · Add Comment

Jeg satte mig et mål som så mange gør; at jeg ville løbe en halvmaraton.

Efter et par års træning på forskellige hold i Fitness World var konditionen egentlig ok så jeg gav den bare gas.
Men det var benene ikke helt med på så jeg endte ud med skinnebens betændelse.
Derfor gik jeg til Morten som jeg bl.a. kendte fra de hold jeg gik på.
Morten satte et løbe program op til mig og vi kørte personlig træning en gang hver 14. dag hen over et par måneder. Vi startede stille og roligt ud med korte ture i roligt tempo.
Hvilket krævede utroligt meget tålmodighed som jeg ikke har meget af men det gav en tryghed og sikkerhed at have Morten med inde over. Vi prøvede flere gange at sætte mig op fra løb 2x om ugen til 3x om ugen. Men det gik aldrig mere et par uger så var den gal igen. Morten sagde “så må vi ned på 2x om ugen igen.” og jeg tænkte jeg aldrig ville komme til at løbe det halvmaraton. Vi fandt ud af at det gik rigtig godt hvis jeg havde to dage mellem mine løbeture så jeg løb 5 gange hver 14. dag.
Jeg løb mit først halvmaraton på 2:05.
Havde ønsket en tid under to timer men med en rest af sygdom i kroppen og min kamp med skinnebene er jeg meget tilfreds. Det var en kanon oplevelse.
Jeg har slet ikke kunne stoppe med at løbe igen og benene har det i dag bedre end de nogensinde har haft. Jeg løber nu 3x om ugen og er godt igang med at træne op til den næste halvmaraton. Så takket være Morten kæmpede jeg videre og vandt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *