Kylling og grøntsager i rød karry & kokosmælk

Posted · Add Comment

Antal personer: 3-4

Tilberedningstid: 30 minutter

 

Ingredienser

1 spsk olie

2 fed hvidløg

½ glas rød karry (de små glas)

400 g kyllingebryst

2 poser frostgrønt, vælg selv hvilke

1 dåse kokosmælk

1 grønsagsbouillon terning

½ lime, saften heraf

1 spsk fiskesauce

1 tsk sukker

salt

 

1 håndfuld saltede peanuts

evt. fuldkornsris

 

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingen i tern og hak hvidløget.
  2. Varm olien i en stor gryde. Kom hvidløg og rød karry i gryden og svits det i et par minutter under omrøring.
  3. Tilsæt kyllingen og steg videre i 5 minutter.
  4. Tilsæt grønsagerne og lad det stå på middelvarme i 10 minutter.
  5. Tilsæt kokosmælk og bouillon og lad det koge sammen i 10 minutter.
  6. Tilsæt lime, fiskesauce og sukker. Smag til med salt.
  7. Server den røde karry med et drys hakkede salte peanuts og evt. fuldkornsris.

 

Tip

Kan også spises med quinoa, bulgur, blomkåls ”ris” eller lynstegt spidskål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *