Kasper

Posted · Add Comment

Først og fremmest vil jeg sige at Morten er en fantastisk træner og person. Han formår den svære kunst at skabe hårde timer samtidigt med at det ikke er så hårdt at man mister modet, hvilket giver en følelse af sejer efter hver træning.

Da jeg startede hos Morten var det med henblik på at få gang i et vægttab som var gået i stå. Det var for mig en stor beslutning men jeg har efterfølgende aldrig fortrudt det! 

På ca. et halvt år tabte jeg +15 kg. I samråd med Morten valgte jeg selv at styre min mad ved hjælp af madlog og min træning foregik enten på Mortens hold i FW, på egen hånd eller fra tid til anden som personlig træning. Under hele forløbet har Morten regelmæssigt vejet mig og været klar med vejledning og opmuntring når det har været svært.

Efterhånden som vægtabet skred frem turde jeg tro på at min drøm om deltagelse i et længere motionsløb kunne blive virkelig. Jeg startede derfor i januar ’15 endnu et forløb med Morten hvor vi planlagde CPH halvmaraton som det store mål. Inden jeg startede på mit løbeprogram var 5 km noget af det længste jeg, som voksen, havde løbet og derfor var nervøsiteten til at tage og føle på. Nervøsiteten har dog vis sig ubegrundet, da Morten løbende har justeret de ugentlige programmer til min feedback og fremgang så man hele tiden har følt sig udfordret samtidig medman kan mærke man bliver bedre. 

CPH Half blev gennemført i tiden 1 time og 49 minutter med stort overskud og tid til at nyde oplevelsen. Tiden er bedre end jeg overhovedet havde turdet håbe på da jeg startede forløbet, hvor mit mål var under 2 timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *