Ida gør rent bord til DM

Posted · Add Comment

ida brøns

Jeg har lært Morten at kende gennem deltagelse i holdtræning hos FW Hvidovre. Dette har udviklet sig til at jeg de sidste 2 år har haft et personligt træningsforløb med Morten sideløbende med holdtræningen.

Jeg dyrker alpint skiløb på konkurrenceniveau. Morten har sat sig grundigt ind i min sport for at sikre at vore træningssessioner skaber de bedst mulige resultater og udvikling af min fysiske form. Morten arbejder med et stort engagement og en stor indlevelse. Han er en dedikeret indpisker.

Jeg bruger Morten som løbende træningspartner, hvor Morten tilrettelægger og motiverer min træning, men til vejledning med udvikling af min fysik gennem kostplaner. Mortens store viden fra hans egen idræt bruger jeg til at få input til alsidig egentræning men også til rutiner omkring forberedelse til længere træningspas eller konkurrence.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *