fyldt svine mørbrad med blomkålssalat

Posted · Add Comment

IMG_0311

til 4 personer:

det skal du bruge:

1 hvidløg.

lidt oliven olie.

2 tsk balsamicoeddike

300 gram blomkål

600 gram tomater.

1 rødløg.

1 dusk persille.

50 gram soltørrede tomater.

100 gram fete.

1 afpudset svine mørbrad.

salt og peber

120 gram perlebyg.

Sådan gør du:

pres hvidløget og bland det med olie, balsamicoeddike og salt i en stor skål. del blomkålen i små buketter, skær tomaterne i tern og hak rødløget fint. bland grøntsagerne sammen med olie/eddiken.

hak persillen og soltørrede tomater. skær fetaosten i mindre stykker, skær den afpudsede mørbrad halvt igennem på langs, i begge sidder. så mørbraden bliver så bred som muligt. læg feta, soltørrede tomater og fint hakket persille ind i kødet og drys med lidt salt og peber. rul kødet sammen på langs og snør det herefter sammen med en bomuldsnor.

brun kødet på en pande. derefter steger du kødet færdigt i ovnen ved 180 grader i 20 min. kødet skal nå en kernetemperatur på 70 grader.

kog perlebyggen som anvist på posen, mens kødet steger.

lad kødet hvile i 10 minutter og skær det, derefter ud.

server med skiver af mørbrad med perlebyg og salaten.

(opskrift fra spis dig rask)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *